BEYONCE KNOWLES eller vad hon nu heter


fina sussi


NOT FOR SALE

En typ bajsonödig dag. Men sånna dagar behöver man ju också. Kunde ha gjort läxan, har inte gjort den dom. Har börjat pyssla så golvet se ut som ett meteoritnedslag, hittat massa gamla fula teckningar som man då tyckte ar vackrare än måna lisa. Har gjort halsband. Lyssnat på musik. Morfar och far har tapetserat. Har varit allmänt jättetrött hela dagen. Borde gå ut med soporna. Borde klippa Pelles klor. Borde Städa.
Måste göra läxorna!
 

J       a     r      a


BAJSSKOLA!!

Ärligt talat.. är såå pissed! Idag var det klassens dag, vissa klasser spelar minigolf och går på bio, men vad fick vi göra lixom? VARA I SKOLAN OCH JOBBA OM INDUSTRIELLA REVOLUTIONSBAJS! :oo såå himlaa tråååkigt!!! Bara för att vi gick på en APtråkig stadsvandring i juni -.-'' Våra mentorer har inga liv!

Dessutom ska vi ha redovisning om typ en vecka och prov om två veckor.. lixom?? Trevligt. Nej. blä.


Bara en väldigt söt hund. den är norsk. lykke heter den.

Och bara en asbra låt som vi går runt o sjunger hela tiden xd


VOICE 10

japp idag är det fredag. idag har jag varit hos farmor. Imorgon ska jag till voice 10 typ. idag är det fint väder. idag ska jag duscha. idag fick sarah sjöström em-guld. och tessan brons. grattis. hejdå.


KORRV

åt jag till unch idag :D

är på tal om ingenting i sunne igen :D Det e asnajs här!! Har gosat med kisseungar och badat och spelat minigolf och och kollat på simppsons ;) (sök på kult på restaurangen på youtube) Nämen nu typ ska vi göra nått. jag måste gå på toa också :pPpp


btww.. tacck alla supersnela ppl som berömmer min blogg :D Men lixom... hur hittade ni hit? :S aja bajsbajs hejdåå!


Hej världen!

Var ute och sprang idag igen :oo eller gick lite kanske.. xd

JAG HAR TRÅKIGT


RSS 2.0