DÄ Ä SÅ TRÄVLIT MÄ KÅMÄNTARÄR

Hejhejhejhejhejhejhejhejhejehjehejehjhehjehjerhejhejhejhejehjehjehejhej BAJS

Ehhmmmm... Idag har jag inte gjort nå speciellt. Eller jo det har jag väll. Jag har lånat en bok, gjort och fått påskkort, lagt pärlplattor, tränat och insett att jag MÅSTE färga håret! :)

Nu ska jag plugga lite So, har prov imorgon.. Så ska jag agera mattant :( FET tråkit!

ESKIMÅÅÅW


Mössan är klaaar :D Den är dock lite misslyckad och saknar fyra varv så den ser lite ut som pettsons hatt nu. Men vadtusan hade jag väntat mig? Det gick lixom FÖR bra under själva stcikningen (ni ska se min halsduk ^^) så det var väll inte mer än rätt. Den går att andvända i alla fall. Nu håller jag på med en liknande sån här. <-- Läääänk

Nu ska jag träna, jag vill inteeeeee! Vår simhall var trasig igår men dom hade tydligen lagat det nu -.- Blää för snabba fixare :( 

MOVIESTAR


.: Snyggaste bilden. jag vet :.

Jag sitter här som en gammal tant trettonåring och sickar, lägger pärlplattor, lyssnar på musik och skriven på min så kallade roman..

Idag har jag varit filmstjärna också. Var på audition för en ny film som ska heta "Kronjuvelerna" (regissören har även gjort "Patrik 1,5" och "Tzatsiki". Får se om dom vill ha mig för provfilmning, då ringer dom inom 2 veckor.

Hare så gött så länge nu ska jag iväg till simhallen! :)


HEJ ALLA GLADA BJÖRNAR

Igår var jag med mamma och handlade lite. Fick med mig en vårjacka (Inte den från monki - den var slut i hela stan - utan en från Åhlens) + ett par svarta kostym/chinos byxor för 50 riksdaler + en superhärlig kofta från bikbok + två baslinnen + två böcker och krokar.

Jag är nöjd, särskillt med jackan eftersom den var slutsåld överallt förutom i mörby centrum (?) Vi hittade den i alla fall i Forum sen, och en fanns kvar i min storlek :D

Sen så hade jag en väldigt trevlig kväll med FralleS eller vad vi nu ska kalla oss...

VÅRJACKA

Jag gillar den här parkasen - massor
Men den känns lite varm som vår-jacka så jag vet inte.. En skinnjacka vore inte heller helt fel.

YOU MAKE MY DAY


I THINK I'M IN LOVEWOW sikken go låt! :D

SER DU DEN UNGA DAMEN I BILDEN?

Sånt här är lite intressant tycker jag. Själv satt jag och klurade i säkert fem minuter xd. Hur lång tid tar det för er? Ser ni den unga damen över huvud taget? :)

PÄRLPLATTA

Hola! :D

Idag har jag stickat mössa, lärt mig om jorden, absolut inte skrivit en berättelse om en öde ö och haft spanska. Nu när jag kom hem gjorde jag en fin pärlplatta och snart ska jag träna. Nyss åt jag en stooor skål yoghurt (vi har typ 8 paket hemma så jag måste äta massor innan dom går ut Xd) och en "kokosboll". NI vet sån där äcklig med skumm i. Intressant värre, hejdå! :)

EN sån här gjorde jag: Inte jag som tagit bilden (;


HALLI HALLÅ!

Hemma från Hemavan nu (x'd)

Har åkt skidor och simmat och ätit potatis hela veckan nu. 16 timmars tågochbuss resa upp, 16 timmar ner... Kom hem för 4h sen ungefär. :P Nu ska jag ta och keka nått, INTE potatis. :D

RSS 2.0