HAHAHHAH SUSSI OCH FANNY!


möller alltså

YELLOW LEMONCURD

Varit hos farmor hela dagen. Har tråkig kväll framför mig kul tack lixom. Såg en jätteläskig gubbe idag. insett en del saker. tack för frågan, ingen fattar något, ingen läser. chill med höstlov försöker komma på nått att göra ska kanske woka imorgon. får se. det var faktiskt rätt gott ju sist, på hkk:n tror inte vi har alla ingredienser nu bara. måste försöka göra upp en budget för har rätt lite pengar att spendera. hejdå. SAKNAR KOM HEM! hatar att alla åker bort på loven!

MAGNUS UGGLA


ugglor är balla den här filmen ska jag se

hej så länge

har ingen aning om vad jag ska skriva och har inga bilder eftersom man inte rört kameran på ett x antal veckor. Bloggpaus.

DAGENS TIPS DAGENS TIPS

tips:
lura inte konrad at ni har i räkor och banan, jordnötter och äggskal och linser i kladdkakan. Linsförpackningen kan ha ett stort hål i sig och linser kan välla ut ur hålet ner i smeten. Kladdkakan kan bli linsig.

hejdå

BOUGHT TODAY

fastblåvitrandig


NU SKITER JAG I OM ALLA KÖPER LIKADAN T-SHIRT JAG SKITER I OM SKORNA ÄR SKOGSHUGGARE/EMO OCH OM ALLA HAR FJÄLLRÄVEN OCH OM DEN INTE PASSAR TILL VINTERJACKAN OCH OM DET HÄR ÄR ETT FULT "KOLLAGE" OCH OM DET BLIR FÖR MYCKET SVART MED TRÖJAN OCH TYGLEGGINS OCH OM GUMMISTÖVLARNA ÄR BÄST I VÄRLDEN OCH ATT JAG INTE HAR NÅRA PENGAR KVAR!

GLASSPINNE


Har simtävling och konfirmations-övernattning imorgon. Måste packa!! :o
Vill inte simma - vill inte simma - vill inte! Kommer komma till konfan alldeles röd och ful o ba HEJ ALLA MÄNNISKOR! :D Jag har simmat! :))) KUL. Inte.

Och vad ska man ha med sig lixom?
:S


AUTUMN/WINTER 10


Wanted - needed
ÄLSKAR dom bruna skorna!!

mycket kläder i bloggen.. men jag måste verkligen handla!

BLÄ PÅ HÖSTSKOR(V)

varför är allt högklackat?
Varför är allt skinn?
Varför är allt tantigt?
varför är allt FULT?
det finns inga fina höstskor!!!! ;o

funderar på någon typ av kängor.. köpte ett par fula skor i lördags som jag nog tar å lämnar tillbaka x)


dom här är väll rätt fina...


@ SUSSIS PLACEE

värsta inte fekken ;ooo

typ köpt mellanmjölk, chips, oreos, cyklat och skrattat på mig när vi skulle fråga om vi fick cykla på getens tandemcykel som var ur funktion, vinkat till charlie, träffat william på konsum, vinkat till philip, gungat, lekt förlamad, ätit hos agnes, ätit hos mig, lekt katt och sjukhustant här hos sussi. :) En helt vanlig fredag, typ. ehehehehe.


Fanni och sussi

RSS 2.0