WANTED


 ååh fina jacka


SANDISKORNA


missing_summer@hotmail.com

Idag var det - dag. HKK provet gick grymt bra förövrigt har det bara varit korvigt. Blaskigt. Ush. Och imorgon kommer inte sussi så då kommer jag ha tråkigt. Lilla sussi solstråle! ;D

NYTTT COLLAGE

Nån som vill åka och handla med mig? :D

SKOLVÄSKA

I really need a new bag. På riktigt. Mamma kastar snart min gamla :'( Min fina fian ryggsäck. PERFEKTA modellen! PERFEKTA mönstret. Buhu att det typ inte finns några liknande! Tycker de här två är rätt najs. Men adidas-ryggan känns så 4-kantig och fjällräven ryggan kommer inte alls passa till min vinter/höstjacka och är inte 100% min stil. ;(


THINGS I NEED

Bland annat. Men mest behöver jag nog pengar. En badmössa och SIMGLASÖGON! Nu är dom 300% sönder, kul nej crap :(. Idag var det en allämt seg dag i skolan tip :) HAHA det bästa när fanny ramla i leran på idrotten - och det var iofs inte ens bra. Imorgon är en lååång dag bokstavligt talat. Börjar 8.15 och slutar. 16.10 eller nått.
KUL Ü


HOW TO DRAW AN OWL IN 2 STEPS


hihi. Så.. nånting! Igenkännande?

Jag gillar ugglor. Eller. inte själva djuret, men själva utseendet. Tänk att bara sitta på en pinne och se ball ut. Livet vore härligt. Imorgon ska jag ha min fina uggla som jag fått av mina fina vänner runt min fina hals.

btw. en fin blogg. www.mangofisk.blogg.se


HA HA HA HA HA HA HA


Jag! Dör! ÄLSKA!


NU KOM LINDA

Får gäster måste kila...

x)

Utkast: Sept. 15, 2010

Ny design - as you can seeeee..
Inga större förändringar direkt menmen. Okej det blev apfult. whateevaa.

Idag var det skoljogg. FYFAN VAD BRA VI VA SUSSI! ;o Skulle egentligen varit på träning nu, men jag orkade inte efter Prov i en timma, nyhets-rappportering, politisk debatt och ca 6km. Provet gick fett bra, nyheterna gick fett bra, politiska debatten gick fett bra (haha bernt försök inte ;] ) och skoljoggen gick fett bra. NÖJD. Nu har jag bara dött och tagit hand om mitt zoo. Min lejonhona dödade vildhundarna och geparderna ;'[ RIP. Lixom. där rök 15.000$ som jag sparat ihop. Kul. Inte.
J*la Lejon 2!!!


E MAN TUFF SÅ E MAN ;)


ha ha

VI E FÖRORTSUNGAR

Från en värld till en annan.

Fredag till lördag sov Fanny Agnes Sussi här. Fett med mys. Konstig kristen film + loads of prat. Efter skolan (innan slaggning) åkte vi in till stan och gick på second-hand. Hittade värsta fina jackan. Älska. Dock var den lite för stor och jag har inte pengar jsut nu. Men vi måste tillbaks när vi har lite mer tid. Mysig fredagsmiddag på tacobar sedan missa bussen med två sekunder. Spendera 20 minuter inne på konsum. Åka hem. Se the bikers utanför bussen - banka som galna. p - i - n - s - a - m - t. insåg vi några sekunder senare.. xd jag hjärta er.

Whatever.

Lördag - fota typ med fanny o agnes, lite skejt. Coola sminkningar sen lamt. Till agnes och käka bärnäsås <- agnes sriver. Kolla sandor/ida och förortsungar. Älska förorten.

No picture.


JAG HATAR ATT KATEGORISERA


KLAR MED SVENSKAN! JA! inskickat och allt. Puh. Fyfn vad skönt.

Nu är det då bara engelska och svenska tills imorgon.. hehe.. ja :) aja. Nu ska vi ta lite paus i fem minuter från allt pluggande. Hade Kock idag. Vi bakade gifflar. Är i samma grupp som Hannah och agga. det blev torrt och öh ganska äckligt. iaf. det är kul att andra klasser är med på den lekt. :) hejdå.

QUENTIN


hjärta


PEACE LOVA AND UNDERSTANDING


RSS 2.0